Train de trainer

Met de elders beschreven sessies, trainingen en trajecten hebben we de intentie bekwame docenten af te leveren op het thema onderwijs en ICT. Het train de trainer-traject biedt meer duurzaamheid en een grotere borging omdat het ambassadeurs / experts / trainers binnen de eigen organisatie oplevert.

Doelstelling

In een traject van vijf tot zeven bijeenkomsten bekwamen docenten zich als onderwijs en ICT ‘trainer’. Na het traject zijn ze in staat hun collega’s binnen de eigen instelling te ondersteunen op dat thema, door het geven van workshops, trainingen of door persoonlijke begeleiding.

Voor wie?

Dit traject is met name geschikt voor docenten die werkzaam zijn in het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs. Bij voorkeur hebben deelnemers aan het train de trainer traject deelgenomen aan het ‘Traject‘.

Hoe lang?

Afhankelijk of de deelnemende trainers in opleiding zelf het ‘Traject‘ hebben gedaan, duurt het traject vijf of zeven bijeenkomsten. De investering voor de deelnemers is 40 tot 60 uur. Daarnaast verzorgen zij zelf, onder begeleiding, een aantal trainingen. De voorbereiding daarvan is ongeveer anderhalve dag per dagdeel training.

Materiaal

We gebruiken bij alle trainingen en trajecten ‘Kleppen dicht! – Effectief leren met ICT’ dat eventueel voor alle deelnemers aangeschaft kan worden bij uitgeverij Pica. Al het aanvullende, digitale materiaal wordt tijdens de training verstrekt.

Certificaat

Het is mogelijk om na afloop van dit traject een certificaat van deelname te ontvangen.

Informeer naar een train-de-trainer traject

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht