Themasessies

In aansluiting op de ‘Inspiratiesessie‘ hebben we bij het boek een reeks themasessies ontwikkeld; korte sessies van maximaal een dagdeel waarin we een specifiek thema uit het domein onderwijs en ICT uitdiepen. De thema’s: interactie, formatief evalueren, leerlingproducten, samenwerkend leren, leren met AR/VR, TPACK Triplets, digitaal leermateriaal arrangeren & inzetten en digitale geletterdheid.

Doelstelling

De themasessies zijn ervaringsgericht en ontworpen en vormgegeven vanuit de gedachte ‘practice what you preach’. Bovendien is de intentie van een dergelijke sessie dat deelnemers het geleerde direct in praktijk kunnen brengen en het gemaakte de volgende dag kunnen gebruiken.

Inhoud

Een beschrijving van de inhoud van de verschillende sessies staat hier.

Voor wie?

De themasessies zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, van basisschool tot universiteit. De sessies zijn geschikt voor alle niveaus.

Hoe lang?

Een themasessie duurt minimaal 1,5 en maximaal 4 uur. Afhankelijk van de duur van de sessie is er meer of minder ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Materiaal

Tijdens de sessie maken we gebruik van diverse (digitale) materialen Aanvullend materiaal is niet nodig, hoewel we het boek ‘Kleppen dicht!’ aanbevelen omdat de thema’s daarop zijn gebaseerd.

Certificaat

Het is mogelijk om na afloop van deze themasessie een certificaat van deelname te ontvangen.

Informeer naar een themasessie

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht