Inspiratiesessie

Er is veel evidentie dat technologie onderwijs efficiënter, effectiever en betekenisvoller maakt. En dat is misschien waar, maar tegelijkertijd is het niet de technologie alleen die daar voor zorgt. De docent blijft de sleutel in dit verhaal; hij of zij is degene die het grootste verschil kan maken voor zijn of haar leerlingen. Technologie kan daar op een positieve manier aan bijdragen.

Doelstelling

In deze inspiratiesessie ervaar je enkele activerende werkvormen waarbij technologie een toegevoegde waarde biedt. Je maakt kennis met verschillende manieren van de inzet van technologie waarmee het gemakkelijker wordt om aan te sluiten bij de individuele behoefte van jouw leerlingen. Het doel van de sessie is je een aantal activerende werkvormen mee te geven waarbij je ICT gebruikt en die je morgen direct in je eigen onderwijs kunt inzetten.

Voor wie?

De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, van basisschool tot universiteit. De sessie is geschikt voor alle niveaus.

Hoe lang?

Een inspiratiesessie duurt minimaal 1,5 en maximaal 4 uur. Afhankelijk van de duur van de sessie is er meer of minder ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Materiaal

Voor deze sessie is geen aanvullend materiaal nodig, anders dan het materiaal dat je krijgt uitgereikt.

Certificaat

Het is mogelijk om na afloop van de inspiratiesessie een certificaat van deelname te ontvangen.

Informeer naar een inspiratiesessie

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht